فضای کار اشتراکی «کارمانا»، با مشارکت «رایان ونچرز» و مجموعه «سرمایهگذاری خوارزمی» بصورت رسمی آغاز به کار کرد.
به گزارش بانکینا، فضای کار اشتراکی «کارمانا» ، سهشنبه، ۳۱ خرداد ماه با همکاری مشترک مجموعه سرمایهگذاری رایان ونچرز و شرکت آتینگر ایرانیان، از زیرمجموعههای شرکت سرمایهگذاری خوارزمی در مجتمع نوآوری و فناوری دانشگاه الزهرا رسما آغاز شد.
کارمانا که در طبقه نهم مجتمع فنآوری دانشگاه الزاهرا برای ۱۲۰ نفر بهصورت همزمان فضای کار اشتراکی به وجود آورده است با چشمانداز پارک لاله، علاوه بر ایجاد محیطی زیبا و آرامشبخش، خارج از محدوده طرح ترافیک واقع شده است.
در این مراسم «علی رحمانی» معاون امور مالی و اداری دانشگاه الزهرا (س)، «رضا زرنوخی» مدیرعامل صندوق مالی توسعه تکنولوژی، «امین سهلالبیع» نماینده شرکت سرمایهگذاری آتینگر سپهر ایرانیان و «حمیدرضا هنرکار» مدیرعامل و عضو هیات مدیره رایان ونچرز حضور داشتند.
معاون امور مالی و اداری دانشگاه الزهرا ، این پروژه را پروژهای افتخارآفرین خواند و تصریح کرد: این مرکز درجهت تبادل تجربه و وجود کار اشتراکی در نوع خود ایدهای منحصربهفرد است.
علی رحمانی افزود: مجتمعهای فناوری و نوآوری علاوه بر اینکه میتوانند باعث تبادل تجربیات بین گروههای کاری مختلف شوند، قادر خواهند بود تا از تجربیات سرمایهگذاران خود نیز بهرهمند گردند.
در بخش دیگر این برنامه، امین سهلالبیع نماینده شرکت سرمایهگذاری آتینگرسپهر ایرانیان گفت: سرمایهگذاری خوارزمی به عنوان یکی از بزرگترین سرمایهگذاران بورسی حدود ۶ هزارمیلیارد تومان دارایی در اختیار دارد.
سهلالبیع افزود: یکی از حوزههای جذاب برای شرکت خوارزمی ورود به بحث سرمایهگذاریهای خطرپذیر است چراکه علاوه بر اهمیت مسئولیت اجتماعی برای مسئولین این شرکت وضعیت حاکم بر اقتصاد کشور حمایت جوانان و سوق بهینه نقدینگی در جهت مناسب خود را میطلبد.
وی بازار سرمایه را به دلیل وجود پتانسیلهای مختلف بهترین مکان برای سرمایهگذاریهای خطرپذیر دانست و تصریح کرد: پتانسیلهای موجود در این حوزه بسیار زیاد بوده و علاوه بر مزیتهای مختلفی که ایجاد میکند نقدینگی زیادی نیز به این بازار تزریق می کند.
«دیالوگ» به کارمانا آمد
در ادامه این نشست، اولین قرارداد کارمانا با استارتآپی به نام «دیالوگ» بسته شد. دیالوگ در حوزه هوش مصنوعی و چت باتهای هوشمند، یعنی سیستمهای پشتیبانی شرکتها که۶ اپراتور دارند و از کاربران خود به صورت هوشمند پشتیبانی میکنند تشکیل شده است.
همچنین بر اساس گفته مسئولین، «کارمانا» ظرف دو هفته آینده فراخوان عمومی برای سرمایهگذاری در این شرکت را اعلام خواهد کرد.
تزریق خون تازه به رگهای اکوسیستم استارت آپی کشور
در ادامه، جلسه پرسش و پاسخی با حضور «علی رحمانی» معاون امور مالی و اداری دانشگاه الزهرا (س)، «رضا زرنوخی» مدیرعامل صندوق مالی توسعه تکنولوژی، نماینده شرکت سرمایهگذاری آتینگر سپهر ایرانیان و «حمیدرضا هنرکار» مدیرعامل و عضوهیات مدیره رایان ونچرز و جمعی از خبرنگاران برگزار شد.
مدیرعامل و عضو هیات مدیره رایان ونچرز در پاسخ به سوال خبرنگار پرداخت برتر درخصوص علت سرمایهگذاری این شرکت بر پروژههای بلاکچینی نظیر «کارچین» گفت: یکی از برداشتهای ما از اکوسیستم این است که از فضای سنتی فاصله گرفته و به سمت سرمایهگذاری بر روی پروژههای جدید حرکت کنیم.
هنرکار افزود: در گذشته بر روی فضای سنتی سرمایهگذاری زیادی صورت گرفته که منجر به تکراری شدن این موضوع شد.
وی سرمایهگذاری بر روی پروژههای بلاک چینی را تزریق خونی تازه درجهت پیشبرد اهداف سرمایهگذاریهای نوین خواند و تصریح کرد: پس از بررسی جوانب و بررسی پلان تیمهای موجود با تیم «کارچین» در این زمینه وارد مذاکره شدیم و به این نتیجه رسیدیم که سرمایهگذاری بر روی کارچین به دلیل تلاشهای این تیم در رسیدن به اهداف و وجود ایدههای جدید در این گروه حتما موثر خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری ما بر روی پروژه کارچین به امید موفقیت صورت گرفت و در نهایت نگاه ما به کارچین به عنوان ورود خون تازه به رگهای این اکوسیستم تلقی می شود و بلاک چین نیز به توسعه بیشتر آن کمک خواهد کرد.
منبع: پرداخت برتر