ولی الله فاطمی، بنیان گذار توسن، در صبح دومین روز همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با موضوع تاثیر فناوری بلاک چین بر سبک زندگی از منظر خدمات بانکی سخنرانی کرد.
دکتر ولی اله فاطمی گفت: فناوری روندی دارد که اگر درست استفاده نشود می تواند زندگی را سخت تر هم کند. انحصارها بر حجم گسترده اطلاعات می تواند خطرناک هم باشد.
وی ادامه داد: اقتصاد مشارکتی تاثیرگذار است و بلاک چین حجم این مشارکت را گسترش می دهد. دسترسی همگانی فضا را برای همه باز می کند و توزیع شدگی ضرورت می یابد اما حمایت متمرکز است و توزیع اطلاعات باید با توزیع تصمیم سازی همراه باشد تا این فناوری جزو رهاوردهای برای منافع همه اکوسیستم باشد. مهم دیجیتالی شدن اینده بازیگران این فناوری است. تولید و مصرف اطلاعات از آن همه است و حق حاکمیت باید برای همه دیده شود.
بنیان گذار توسن با بیان اینکه بلاک چین راه نجات زندگی آینده جهان است ادامه داد: بلاکچین یکی از تنها راههای نجات آینده زندگی ماست، اگر در اکوسیستم منافع همه درگیر نشود دچار واگرایی میشویم ، توزیع اطلاعات باید با توزیع تصمیم سازی همراه شود تا همگرایی اصلی رخ دهد.
فاطمی افزود: عدم وابستگی پرداخت ها به ابزارهای محدود و سایر کاربردهای این فناوری میتواند به زندگی آینده ما اثر مستقیم گذارد. فاطمی با اشاره به اینکه فضای جدید فکر کردن و تصمیم گیری در حوزه بلاک چین میتواند اثر بسزایی در زندگی جهان داشته باشد، تصریح کرد: در این فناوری فضای بازار محدود بوده و اطلاعاتی که در این چرخه تولید می شود در هر زمانی اطلاعات محسوب می شود و اصالت دارد