فناوریهای نوین بستر جدیدی برای مشارکت بانکها با فینتکها و استارتآپها ایجاد میکند و با استفاده از آن کارایی بانکها در ارائه خدمات افزایش مییابد.
به گزارش بانکینا به نقل از ستاد خبری هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت “علیرضا لگزایی” در خصوص تاثیر فناوری بر کارایی بانکها، اظهار داشت: فناوری اطلاعات در تمام صنایع نقش پشتیبان و تسهیلگر را به عهده دارد؛ با تغییراتی که انجام شده در صنعت بانکداری نیز این فناوری علاوه بر تسهیلگری و پشتیبانی در برخی موارد نقش محرک را نیز داشته است.
وی، کاهش هزینه و افزایش سرعت ارائه خدمات بانکی را از جمله نشانههای بارز فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظام بانکی دانست و گفت: حجم تراکنشهای بانکی خارج از شعب بانکها نشان میدهد که با استفاده از فناوری کارایی بانکها در ارائه خدمات افزایش یافته و قیمت تمام شده کم شده است.
قائم مقام بانک ملت همچنین در پاسخ به اینکه آیا وضعیت بانکداری الکترونیک در بانک ها در حال حاضر رضایتبخش است یا خیر؟، تصریح کرد: نظام بانکی در قیاس با صنایع دیگر از جمله بازار سرمایه و بیمهها و غیره در این زمینه بسیار موفق عمل کرده است ولی هنوز با وضعیت ایدهآل جهانی فاصله دارد که دلیل این فاصله هم محدودیتهایی است که وجود دارد.
لگزایی درباره حضور فناوری های جدید در نظام بانکی ،گفت: قطعا استفاده و نگرش مثبت به فناوریهای نوین میتواند برای صنعت بانکداری اثرات مثبت و مطلوبی را ایجاد کند. فناوری نوین دریچه جدیدی برای مشارکت بانکها با فینتکها و استارتآپهاست.
وی همکاری بانکها با فینتکها و استارتاپها را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و از کسب نتایج مطلوب در این همکاریها خبر داد و گفت: این فناوریها مکملهای خوبی در طرحهای تحول کسب و کار در صنعت بانکی هستند.
این مقام مسئول در نظام بانکی همکاری فعلی بانکها با فینتکها را رضایتبخش اعلام کرد و افزود: با دستورالعمل بانک مرکزی در خصوص پرداختسازان، خدمات در حوزه pspها و صنعت پرداخت گسترش پیدا کرد تا شرکت ها و موسسات مجاز در پرداختهای بین بانکی و کارتی فعال شوند.
یادآور می شود، هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با موضوع نوآوری، بازیگران جدید و کارآیی در کسب و کار مالی دوم و سوم بهمن ماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد برگزار می شود.