ولیالله فاطمی، بنیانگذار شرکت توسن: انقلاب صنعتی چهارم میتواند باعث خروج ما از جغرافیای محدود شود.
به گزارش بانکینا، سید ولیالله فاطمی، بنیانگذار شرکت توسن در چهارمین دوره از سمینار زمستانه مباحث پیشرفته در علوم و مهندسی کامپیوتر در دانشگاه صنعتی شریف مطرح کرد: “اکنون ما در جغرافیای موجود، محدود هستیم. انقلاب صنعتی چهارم میتواند باعث خروج ما از این جغرافیای محدود شود. لازمه آن این است که از پتانسیلهای فناوری امروز استفاده کنیم.”
او با اشاره به اینکه باید بدانیم چگونه دانش تبدیل به ثروت میشود، گفت: هماکنون فناوریهایی مانند بلاکچین الزاماتی دارد که ما در فضای کلان حاکمیتی هم با آن فاصله داریم. درحالیکه باید زمینههای بکار گیری دانش و تولید ثروت را به فضای جهانی برسانیم.
ایشان با اشاره به میزان آمادگی ایران برای ورود اقتصاد دیجیتالی گفتند: در مسیر دیجیتالی شدن، ماشین هوشمند جایگزینی انسان می شود و سازمان ها با پلتفرم ها و قراردادهای هوشمند جای روش های سنتی را می گیرند و همه دارایی ها توکنایز و شناسه دار می شوند که این امر موجب تسهیل معامله پذیری دارایی ها می گردد.
دکتر فاطمی گفت: در این مسیر توزیع اطلاعات، تصمیم سازی جمعی، کاهش شدید هزینه ها باعث گذار به تحول دیجیتال می شود.
دکتر فاطمی در ادامه سخنرانی با اشاره به نقش متخصصین فناوری اطلاعات در بکارگیری صحیح اصول اساسی انقلاب صنعتی چهارم این سوال را مطرح کردند که اگر در انقلاب صنعتی سوم جایگاه متوسطی داشتیم که بعضی کشورها به وضع ما غبطه میخوردند، در انقلاب صنعتی چهارم چه وضعیتی خواهیم داشت و آیا از حداقلهای لازم برخوردار هستیم.
دکتر فاطمی در انتها با اشاره به عدم حضور ایران در شبکه تعاملات جهانی گفتند: با عدم حضور ایران در شبکه جهانی نمی توانیم ثروت پایدار ارزشمند تولید کنیم. بنابراین امروز به کمک فناوریهای مدرن باید از جغرافیای ایران عبور کنیم و به سطح حداقلی از اهمیت برسیم تا قابلیت حذف شدن از شبکه جهانی را نداشته باشیم.