شرکتهای متقاضی استفاده از معافیت مالیاتی حتما باید اظهارنامه مالیاتی را تکمیل و ارسال کنند و مشمول معافیت بودن به معنی عدم ارسال اظهارنامه نیست.
به گزارش بانکینا، محمد صاحبکارخراسانی بیان کرد: همانند سالهای گذشته، با هماهنگی سازمان امور مالیاتی، اطلاعات شرکتهای دانشبنیان که تا پایان سال ۱۳۹۵ به تایید «کارگروه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان» رسیدهاند، به همراه مصادیق فعالیتهای دانشبنیان آنها، به منظور اعمال معافیت مالیاتی به سازمان امور مالیاتی ارسال خواهد شد. وی در ادامه افزود: برای این منظور شرکتهای نوپا و تولیدی باید به قسمت پیامهای کارتابل اختصاصی خود روی سامانه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان به نشانی reg.daneshbonyan.ir مراجعه و بعد از رویت اطلاعات موجود در پیام «معافیت مالیاتی ۹۵» اظهارنامه خود را بر اساس آن اطلاعات تکمیل کنند. این اطلاعات به سازمان امور مالیاتی هم ارسال خواهد شد.
صاحبکار در مورد تکمیل اظهارنامه مالیاتی بیان کرد: سطر (۲۹) جدول شماره (۶) مربوط به معافیت مالیاتی ماده (۳) قانون حمایت از شرکتها و موسسات دانشبنیان است و حتما باید بهصورت کامل از سوی شرکتهای دانشبنیان در زمان ارسال اظهارنامه مالیاتی تکمیل شود. رئیس امور شرکتها و موسسات دانشبنیان درباره میزان و زمان بهرهمندی از معافیتهای مالیاتی شرکتهای دانشبنیان اظهار کرد: شرکتهای دانشبنیان، از تاریخ تایید در کارگروه میتوانند از معافیت استفاده کنند. بنابراین اگر بخشی از فروش کالاها و خدمات دانشبنیان، قبل از تاریخ تایید کارگروه محقق شده باشد، نمیتوانند برای آن معافیت مالیاتی تقاضا کنند. به گفته صاحبکار، چنانچه شرکتها در مراحل تکمیل اظهارنامه مالیاتی خود به فهرست کالاها و خدمات دانشبنیان و تاریخ تایید شرکت از سوی کارگروه توجه نکنند، ممکن است در مسیر رسیدگی به پروندههای مالیاتی از سوی ممیزان ادارات امور مالیاتی، اشکالاتی پیش آمده و ضمن عدم امکان استفاده از معافیتها، مشمول برخی جرایم مالیاتی شوند.
/دنیای اقتصاد