آینده ارزهای دیجیتال و نقش آن در گسترش سرمایهگذاری در جلسه استماع کنگره آمریکا بررسی شد.
به گزارش بانکینا، در تاریخ ۶ فوریه ۲۰۱۸ کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC) و کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) جلسهای را در کنگره آمریکا برای بحث و مشورت در رابطه با آینده ارزهای دیجیتال، عرضه اولیه سکه (ICO) و بلاکچین تشکیل دادند. جی کریستوفر جیانکارلو، از قانونگذاران بازارهای مالی آمریکا نسبت به آینده ارزهای دیجیتال به ویژه Blockchain-DLT بسیار خوشبین و امیدوار بود. در این جلسه او درباره مزایای بالقوه این فناوری برای موسسات مالی، سازمانهای خیریه و سازمانهای خدمات اجتماعی صحبت کرد.
او بسیار مشتاق آزادی عمل جامعه در استفاده از بلاک چین و فناوری دفتر کل توزیع شده است. جیانکارلو در این مورد اشاره میکند: این فناوری ساده مبتنی بر اینترنت، به عنوان عامل بنیادی رشد و تغییرات شگفتانگیز در زندگی انسانها شناخته شده است. نوآوریهای مبتنی بر اینترنت تاکنون در همه جنبههای زندگی مردم آمریکا از تجارت تا مخابرات و حمل و نقل، تاثیرگذار بوده است. اعمال قانون عدم آسیب به دیگران در حین استفاده از فناوری، حدود بیست سال باعث رشد و گسترش زیر ساختهای اینترنتی شد. وجود همین قانون هم میتواند باعث گسترش دفتر کل توزیع شده شود.
از نظر او ارزهای دیجیتال به دلیل امکان تقلب و کلاهبرداری نیاز به نظارت و تدوین قانون از طرف دولتها دارند. گسترش اینترنت نشان میدهد که ما نمیتوانیم نقش و تاثیر تکنولوژی را نادیده بگیریم. استفادهی زیاد از ارزهای دیجیتال به طور آشکار تغییر دیدگاه ما را نسبت به روشهای پرداخت نشان داده است. مردم سیستمهای مالی سنتی را کنار گذاشتهاند. بنابراین به حاشیه راندن و بیتوجهی به این فناوری، واکنش عاقلانهای نیست.
نظر مدیران بورس آمریکا درباره آینده ارزهای دیجیتال
جی کلایتون رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا به نقش مهم ارزهای دیجیتال در اکوسیستم مالی مدرن اشاره کرده است. جی کلایتون گفت:
من نسبت به آینده ارزهای دیجیتال بسیار خوشبین هستم. آنها زمینهی سرمایهگذاریهای آسان را فراهم میکنند. آنها فرصتهای امیدوارکنندهای برای سرمایهگذاران Main street ایجاد کردهاند. با کمک این فناوری، نظارت بر معاملات، داراییها، انجام تعهدات و حمایت از سرمایهگذاران آسانتر شده است.
اخیرا مطالعهای نشان داده که حدود ۱۰ درصد از درآمد ICO در اثر هک و تقلب از بین رفته است. ترس کلایتون بیشتر از این بابت است که سرمایهگذاران کم تجربه، پول خود را از دست بدهند. جی کلایتون در این مورد که پلتفرمهای شبکههای اجتماعی توانایی کاربران را برای ارتقای ارزهای دیجیتال روی پلتفرمهایشان محدود کردهاند، ابراز امیدواری و رضایت کرده است. او اشاره کرد نباید از نقش مهم تکنولوژی در سرمایهگذاریها غافل شد، اما این پیشرفت نباید آسیبی به سرمایهدارها وارد کند.
کلایتون و جیانکارلو قصد همکاری در این زمینه را دارند. آنها میخواهند با ایجاد چهارچوبهای قانونی به نوعی آینده ارزهای دیجیتال را تضمین کنند. از نظر آنها ICOها نیاز به تنظیم مقررات دارند. چون امکان تقلب در آن زیاد است. از نظر کلایتون تغییرات سیستم مالی جدید به سه دسته ICOها، ارزهای دیجیتال و دفتر کل توزیع شده تقسیم میشود. او تمایل زیادی به گسترش دفتر کل توزیع شده و ارزهای دیجیتال دارد؛ اما نگران وقوع تقلب و کلاهبرداری در ICOها است.
جیانکارلو هم خود را مدیون فناوریهای جدید مالی مانند ارزهای دیجیتال میداند. هر دو در نهایت بر این نظر بودند که باید به مردم دربارهی ارزهای دیجیتال و ICOها آموزش داده شود. مهمترین کاری که کشورها باید انجام دهند همزمان با استفاده از ارزهای دیجیتال، شرایطی را فراهم کنند تا مردم هیچ ضرر و آسیبی نبینند. تنظیم مقررات تا چه حد میتواند مانع از تقلب در بازار ارزهای دیجیتال شود؟ آموزش و کسب آگاهی در این زمینه تاثیر مثبتی روی آینده ارزهای دیجیتال دارد؟
منبع: پیمنت ۲۴