سازمان انرژی های تجدید پذیر ژاپن نیروی برق کم هزینه را برای ماینرهای بیت کوین فراهم آورده است
به گزارش بانکینا، لووپ(Looop)، سازمان انرژی های تجدید پذیر ژاپن، با هدف کاهش هزینه ها برای بیت کوین و سایر ارزهای رمز گذاری شده، یک طرح برق کم هزینه طراحی نموده است. این طرح که جهت استفاده از نیروی برق تا سطح معینی در منطقه خدماتی شرکت برق توکیو(Tokyo) می باشد، هزینه ماهیانه اندکی دربر دارد.
نیروی برق کم هزینه برای ماینر های ارزهای دیجیتال
شرکت لووپ، یکی از تامین کنندگان انرژی تجدید پذیر توکیو است که محصولات و خدمات انرژی طبیعی و همچنین خدمات برق را ارائه می دهد. طبق آنچه در وبسایت این شرکت آمده، این شرکت طی فعالیت های داوطلبانه جهت راه اندازی نیروی فتوولتائیک(photovoltaic) در مناطق زلزله زده شرق ژاپن(Japan) احداث شد. این شرکت بهره برداری های خود را از سال ۲۰۱۱(۱۳۹۰) با توسعه نیروگاه فتوولئاتیک که می توانست توسط خودمان راه اندازی شود، آغاز نمود. سایر محصولات قابل عرضه شامل سیستم های انرژی خورشیدی(solar)، باد(wind)، زیست توده(biomass)، هیدروالکتریک(hydroelectric) و زمین گرمایی(geothermal) می باشد.
به گفته آی تی مدیا(IT Media)، شرکت لووپ پس از آزادسازی بازار خرده فروشی ژاپن در آوریل ۲۰۱۶(فروردین ۱۳۹۵) وارد بازار خرده فروشی نیروی برق شد. اکنون بیش از ۵۵،۰۰۰ خانوار ژاپنی از خدمات برق شرکت لووپ استفاده می کنند.
این شرکت اخیرا یک طرح برقی جدید را اعلام نموده که برای ماینر های ارزهای رمزگذاری شده منطقه خدمات شرکت برق توکیو (TEPCO) طراحی شده است. لوپ آن را طرح “ماینینگ کم هزینه” می نامد. مشتریان می توانند از این ماه این سرویس جدید را درخواست نمایند.
لووپ اظهار داشت که مشتریان می توانند یک قرارداد معادل یک کیلو وات (۱۰ آمپر یا یک کیلو وات ساعت) نیرو را به امضا برسانند که به آنها امکان استفاده از بیش از ۲۵۰ کیلو وات ساعت را به ازای مبلغ ثابت ماهیانه معادل ۶۱۷۰ ین(۱۸،۲۵۷،۰۳۰ تومان) می دهد. به عنوان مثال یک قرار داد معادل ۳ کیلو وات این امکان را به آنها می دهد تا از نیرویی بیش از ۷۵۰ کیلو وات ساعت استفاده کنند. مصرف مازاد هزینه ای معادل ۲۲ ین(۶۵،۰۹۸ تومان) به ازای هر یک کیلو وات ساعت دربر دارد.
با توجه به برآوردی که توسط شرکت آی تی مدیا صورت گرفته هزینه ماهیانه برق برای قراردادی معادل ۳ کیلو وات، ۱۶٫۹ درصد کمتر از آنچه شرکت برق توکیو در ازای خدمات مشابه مطالبه می کند، می باشد.
ژاپن در حال ماینینگ بیت کوین است.
ژاپن با افزایش تعداد شرکت هایی که وارد این عرصه شده اند، بطور فزاینده در حال استخراج بیت کوین می باشند. شرکت جی ام اُ(GMO)، طرح های خود در رابطه با ماینینگ بیت کوین و تولید تراشه ASIC را اعلام نموده و جهت ساخت منطقه ماینینگ خود در اسکاندیناوی(Scandinavia) مبلغ ۱۰ میلیارد ین(۲۹،۵۹۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان) سرمایه گذاری کرده است.
گروه دی ام ام(DMM)، یکی دیگر از conglomerate های ژاپنی، در همان ماه اعلام نمود که یک منطقه ماینینگ با کیفیت و با مقیاس انبوه در ژاپن راه اندازی خواهد کرد بطوریکه نظیر آن از لحاظ حجم عملیات تاکنون در ژاپن دیده نشده باشد. به گفته نیککی (Nikkei)، دی ام ام همچنین در حال برنامه ریزی جهت سرمایه گذاری مبلغ ۱۰ میلیارد ین(۲۹،۵۹۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان) در تجارت ماینینگ می باشد.
همچنین هفته گذشته این نشریه در خصوص دو شرکت بزرگ دیگر، هلدینگ اس بی آی(SBI Holdings) و مونکس گروپ(Monex Group)، که عملیات ماینینگ بیت کوین خود را اغاز نموده اند، گزارشی منتشر کرد.
شویی چیرو ناکامورا(Shoichiro Nakamura)، مدیر عامل و رییس شرکت لووپ، بر این نکته تاکید نمود که چگونه در ماینینگ حجم زیادی از نیروی برق مورد استفاده قرار می گیرد. او در پاسخ به آی تی مدیا گفته است:
“هزینه انرژی برق در ژاپن به حدی بالاست که باعث ایجاد مشکلاتی در ماینینگ و نفوذ به بازار شده است. من خرسند خواهم شد که شرکت های ماینینگ داخلی را از طریق ارائه این طرح قیمت گذاری مورد حمایت قرار دهم.
در این اثنا مصرف کنندگان ژاپنی نیز می توانند صورتحساب برقشان را با استفاده از بیت کوین بپردازند. رمیکس پوینت(Remixpoint)، شرکت خرده فروش انرژی و شرکت مادر مبادلات Bitpoint، اخیرا پرداخت های بیت کوین را برای خدمات برق با ولتاژ پایین مورد پذیرش قرار داده و همچنین تخفیفاتی برای مشتریانی که با بیت کوین اقدام به پرداخت می کنند، در نظر گرفته است.