با توجه به سیاست پژوهشکده پولی و بانکی در تدوین کارگاههای آموزشی همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، مقرر شده است کلیه کارگاهها پیشاز همایش به صورت مفصل، برای عموم علاقهمندان برگزار شده و موارد برتر برای برگزاری در روز همایش انتخاب شوند
به گزارش بانکینا، پژوهشکده پولی و بانکی اعلام کرد کلیه سازمانهای فعال در این حوزه میتوانند با عنایت به «سلسله مراحل و شرایط برگزاری کارگاه آموزشی»، کاربرگ مربوطه را تکمیل کرده و از طریق ایمیل ac@mbri.ac.ir و دورنگار ۸۸۶۵۷۴۳۰، حداکثر تا پایان شهریور، به واحد آمور آموزشی و همایشهای پژوهشکده پولی و بانکی ارسال فرمایند. علاوه بر این شماره تلفنهای ۸۸۶۵۷۳۹۵ و ۸۸۶۵۷۳۹۷ آماده پاسخگویی به سؤالات علاقهمندان میباشند.
سلسله مراحل و شرایط برگزاری کارگاه آموزشی:
۱-تکمیل و ارسال کاربرگ پیشنهاد دوره آموزشی حداکثر تا پایان شهریور
۲-بررسی موضوعات پیشنهاد شده در کمیته علمی همایش (به عنوان ارزیابی اولیه) توسط پژوهشکده و اعلام نتایج به سازمانهای پیشنهاددهنده. در واقع با توجه به محدودیتهای موجود، صرفاً برخی از کارگاههای آموزشی دریافت شده امکان برگزاری پیش از همایش را خواهند داشت.
۳-برنامهریزی برگزاری کارگاهها در فصل پاییز بر اساس ضوابط زیر:
مدت زمان کارگاه آموزشی در همایش ۹۰ دقیقه و پیش از همایش ۶ تا ۱۰ ساعت خواهد بود.
روزهای دقیق برگزاری طبق هماهنگی با مدرس مشخص خواهد شد.
لازم است محتوای کارگاههای آموزشی صرفاً در کاربرگهای ارائه شده از سوی پژوهشکده تنظیم شود و امکان درج لوگو و هر نوع مشخصه تبلیغاتی از سوی سازمانها مقدور نمیباشد.
۴- اطلاع نتایج نظرسنجی از شرکتکنندگان کارگاههای آموزشی و مشاوران علمی پژوهشکده به سازمانهای پیشنهاددهنده و اعلام لیست منتخبین جهت ارائه در همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت
۵-با توجه به رسالت علمی پژوهشکده، بدیهی است ارسال درخواست و همچنین برگزاری این دورههای آموزشی برای سازمانها و شرکتهای پیشنهاد دهنده هیچ نوع هزینهای نخواهد داشت.