در این رویداد بر معرفی کارچین، یک پنل تخصصی با عنوان «تکنولوژی بلاکچین و اکوسیستم استارتآپی کشور» برگزار شد
به گزارش بانکینا، امیرعباس امامی همبنیانگذار و مدیر اجرایی استارتآپ کارچین اظهار کرد: کارچین سامانه درخواست خودرو مبتنی بر بلاک چین است و بلاک چین این مزیت را به کارچین میدهد که بتواند در یک فضای رقابتی غیرمتمرکز سطح کارمزدها را کاهش دهد، در این پلتفرم قیمتها بهصورت رقابتی تعیین میگردد و هیچ حاکمیت انحصاری بر روی پلتفرم وجود ندارد که منافع رانندگان و مسافران را تهدید کند.
ارتقاء دانش در حوزه بلاک چین، هدف نشست کارچین بود
امامی هدف از تشکیل جلسه کارچین را ارتقاء دانش و آگاهی در اکوسیستم نوآوری و استارتآپی کشور خواند و گفت: کارچین در عین سادگی اولیه، جزییات پیچیدهای دارد و درک سازوکار آن نیازمند حداقلی از دانش فنی و اقتصادی است، در این راستا تصمیم گرفتیم رویدادی برگزار کنیم تا این خلاء را پوشش و افراد بیشتری را با کاربردهای این تکنولوژی آشنا کنیم.
وی افزود: در این رویداد علاوه بر معرفی این پروژه از سوی تیم کارچین، یک پنل تخصصی با عنوان «تکنولوژی بلاکچین و اکوسیستم استارتآپی کشور» با هدف بررسی فرصتها، بسترها و چالشهای این حوزه با حضور تنی چند از فعالان حوزه بلاک چین، برگزار شد تا علاوه بر معرفی کارچین، مشکلات و دغدغه های این صنعت بررسی گردد.
تولید محتوای رسانهای بازوی پرقدرت بلاک چین
مدیر اجرایی کارچین درباره نقش سایتهای پرداختی و پرداخت الکترونیکی کشور در کمک به مجموعههای استارت آپی داخلی تصریح کرد: از آنجاییکه فضای اکوسیستم استارتاپی کشور فضای نوپایی است، رسانهها نقشی کلیدی در روند توسعه این اکوسیستم بر عهده دارند.
وی ادامه داد: هماکنون در دل این فضای نوپا سیستم نوپاتری به نام اکوسیستم بلاک چینی تشکیل شده است که بهشدت با کمبود محتوای با کیفیت مواجه است و مجموعههایی که در این حوزه کار می کنند اگر بتوانند در حوزه تولید محتوای بلاک چین ورود پیدا کنند کار بسیار مهمی در راستای ارتقاء این صنعت کردهاند.
هم بنیانگذار شرکت کارچین تصریح کرد: به دلیل اینکه درفضای بلاک چینی سودها نجومی است پتانسیل زیادی برای کلاهبرداران هم وجود دارد و اگر این کلاهبرداریها باب شود بسیار مخرب خواهد بود اما درصورتیکه رسانهها بتوانند با کمک تولید محتوای بومی یا ترجمهای دانش کریپتوکارنسی را بهصورت پایه ای و اصولی ایجاد کنند به یاری این صنعت آمدهاند.
جذابیت بلاک چین برای اهالی بازار سرمایه
امامی در پاسخ به این سؤال که شرکتهای بورسی و صندوقهای سرمایهگذاری تا چه حد میتوانند در این زمینه مؤثر باشند نیز گفت: فرابورس در درصدد توسعه همکاریهایی با مجموعههایی نظیر ققنوس برای توکنایز کردن داراییها است، و از قضا بهترین نهاد برای ورود به این بخش فرابورس است.
مدیر اجرایی شرکت کارچین تصریح کرد: این امر فضای بسیار جذابی برای شرکتهای بورسی فراهم میکند که بخشی از داراییها و پرتفوی خود را به این حوزه بیاورند، چراکه این سرمایهگذاری علاوه برجذابیت های بالایی که دارد بازدهی زیادی نیز خواهد داشت و سبد دارایی این شرکتها را متنوعتر خواهد کرد.
امامی با بیان اینکه طی دهههای گذشته اوراق بهادارسازی تحول و انقلابی در بازارهای مالی ایجاد کرد افزود: توکنایز کردن داراییها نسل بعدی این تحول است و میتواند یکبار دیگر بازارهای مالی را متحول کند.
بلاک چین ذاتاً تحریم پذیر نیست
وی در پاسخ به این سؤال که تحریمهای بانکی تا چه حد ممکن است شرکتهایی مثل کارچین را با زیان مواجه کند نیز گفت: تکنولوژی بلاک چین به در معنای عام کلمه، بدون مرز و غیرقابل فیلتر است، ازاینرو ازلحاظ فنی این پلتفرمها ذاتاً تحریم ناپذیرند. بااینحال ممکن است با غیرقانونی کردن فعالیت برخی پلتفرمها توسط حاکمیتها، محدودیتهایی برای کاربران ایجاد گردد. بنابراین علیرغم قدرت بلاکچین در حوزه فنی، در عمل دولتها امکان فشار و ایجاد محدودیتهایی برای پلتفرمهای این حوزه را دارند. آنچه نتیجه نهایی را مشخص میکند، قدرت جامعه یا کامیونیتی است که از یک پلتفرم حمایت میکند.
آیندهای به نام بلاک چین
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص افق آینده این صنعت در کشور نیز افزود: این موضوع بستگی به افق پیش روی شما دارد. بهطور مثال افراد زیادی سال ۲۰۰۵ را سال انفجار رشد اینترنت میدانستند ولی از آن سال تاکنون رشد اینترنت و کارکردهای آن بهطور باورنکردنیای توسعه پیدا کرده است. تکنولوژی بلاکچین در جهان و بالطبع در ایران در مرحله نوزادی است و این صنعت هنوز در ابتدای راه تغییر بنیادین زندگی بشری است.
امامی درپایان خاطرنشان کرد: سه تکنولوژی بلاک چین، اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی و ترکیب این موارد زندگی افراد در آینده نه چندان دور را متحول خواهد کرد و طبیعتاً استارت آپ ها و شرکتهایی که از این سه تکنولوژی تِرَند استفاده کنند بهطور حتم غولهای تجاری آینده خواهند بود که این غولها میتوانند غولهای متمرکزی مانند فیس بوک، گوگل و آمازون یا غولهای غیرمتمرکزی نظیر بیت کوین باشند که ارزش کنونی آن هماکنون از اوبر نیز بالاتر است
منبع: پرداخت برتر