پیشبینی میشود درآمد اقتصادی فناوری فینتک اسلامی، از برآورد اولیه آن، پیشی گیرد.
به گزارش بانکینا، مدیر اجرایی مرکز این نهاد به نام Zahid ur Rehman Khokher، در دفتر مرکزی این سازمان در کوالالامپور با نشریه آسیایی « Nikkei» به مصاحبه پرداخت. وی در طی این مصاحبه، به بحث در رابطه با اهمیت بخش فین-تک و اقدامات عملی IFSB برای تطابق آن با قوانین مالی اسلامی پرداخت.
طبق آمار IFSB، در پایان سال ۲۰۱۶ دارایی های مالی جهان اسلام، شامل دارایی های بانکی در حدود ۱۸۹۳ میلیارد دلار بود. با این حال Khokher معتقد است، اقتصاد اسلامی از ظرفیت رشد بیشتری در بازار های آسیایی برخوردار است.
او عنوان کرد: تعدادی از بازار های کلیدی بانکداری اسلامی جهان در منطقه آسیا قرار دارند و این در حالی است که بازار های بزرگ اسلامی در برخی از کشورها، با بررسی فرصت اقتصادی اسلامی شکوفا می شود.
وی خاطرنشان کرد،IFSB نظارت دقیقی بر پیشرفت های جهانی در تکنولوژِی مالی دارد. او هنوز معتقد است که در امور مالی اسلامی، کمبود کارمندان ماهر برای پیشرفت حس می شود.
او افزود: نیازی در حد موسسات مالی و تجاری به توسعه منابع انسانی و تخصص مناسب در بانک مرکزی و هیئات مدیره Shariah وجود دارد.
رشد تکنولوژی مالی دارایی های اسلامی در یک ماه اخیر افزایش یافته است.
در آپریل، یک شرکت فین-تک اسلامی واقع در لندن، در به دست آوردن تأییدیه های قانونی از اداره تأییدیه مالی انگلستان اول شد. چنین حرکت فراتر از انتظاری باعث شد تا بریتانیا در نقش مدیریت مالی فناوری های مالی باقی بماند.
اوایل این ماه، گزارشی از ایده جدید مالزی به شکل دقیقی مورد ارزیابی قرار گرفت. این مسئله به منظور پیشرفت راه حل های فناوری مالی و بهتر کردن شرایط بازارهای اقتصادی اسلامی بوده است. با توجه به اظهارات Marzunisham Omar، دستیار رییس بانک Negara مالزی، وی معتقد است با توجه به اینکه تکنولوژی اسلامی در داخل کشور در حال رشد است، زمان آن فرا رسیده است که این بخش نیز موج جدید مسائل مالی مربوط به بخش فین-تک را با آغوش باز بپذیرد.
منبع: کوین ایران